In decorarea casei cea mai dificila parte pare a fi alegerea mobilierului. Pentru ca iti doresti sa fie moderna, dar in acelasi timp sa te bucuri de eficienta si sa nu incarci spatiul inutil, face din acest proces de alegere unul dificil.

Din fericire piata aceasta este una in plin avant, iar producatorii se intrec in a crea diferite piese de mobilier care sa corespunda stilurilor actuale. Poti sa alegi mobila bucatarie sau mobila living in diferite nuante si din diferite materiale.

Cum sa alegi mobila pentru bucatarie?

Atunci cand iti amenajezi bucataria te gandesti prima data la utilitate si la cat de mult o vei folosi pentru a gati. Este foarte important sa fie usor de curatat, astfel ca in bucatarie se vor forma aburi des si usile dulapurilor pot fi afetate de acest lucru. De asemenea, depunerile de grasime pot fi greu de curatat si imediat se pot observa pete pe suprafata mobilierului.

Daca, insa, alegi o mobila din materiale de calitate aceasta va rezista mult in timp si va arata foarte bine, fiind usor de curatat cu produse accesibile oricui. In afara de asta, mobila de bucatarie trebuie sa fie si incapatoare.

Sa fie suficienta pentru a-ti depozita toate aparatele si toate vasele pe care le ai. Alege un mobilier in culori vesele sau opteaza pentru o mobila alba sau crem, care va pune in evidenta gresia si faianta.

Cum sa alegi mobila pentru living?

Livingul este gandit ca un spatiu de relaxare, de socializare si de intalnire cu familia si prietenii. Mobila sufragerie nu trebuie sa fie una foarte incarcata si nici nu necesita spatii foarte multe de depozitare. De aceea, in ultimii ani mobila de living s-a redus ca dimensiuni, fiind pus accentul mai mult pe aspect.

Astfel ca poti avea un corp mic sub televizorul suspendat, sau poti incadra televizorul cumva cu niste corpuri de mobilier discrete care se vor incadra perfect in decor. O masuta de cafea interesanta poate fi obiectul central in decorarea acestui spatiu, utila si frumoasa in acelasi timp.

Cum sa alegi mobila pentru dormitor?

In dormitor vei avea nevoie probabil de niste dulapuri in care sa iti depoziteti hainele, iar faptul ca se poarta foarte mult dressingul, probail cel mai indicat este sa alegi acest gen de dulapuri, care se vor incadra perfect in decor si care vor fi foarte incapatoare.

Mobila dormitor nu trebuie sa fie deschisa pentru ca nu o vei folosi pentru a aseza diferite obiecte pe ea, ci pentru a-ti depozita lucrurile. O comoda pentru televizor si doua noptiere reprezinta tot ceea ce vei avea nevoie pe langa acest dulap dressing.

Daca ai posibilitatea si dispui de spatiul necesar se poate realiza un dressing de tipul walk in, care este mult mai usor de folosit si care nu va ocupa din spatiul dormitorului, acesta fiind de obicei o incapere adiacenta.

Pe langa aceste incaperi din casa ta trebuie sa stii ca ai nevoie de anumite piese de mobilier pe hol si in baie. In aceste locuri sunt suficiente niste dulapuri pentru depozitat anumite lucruri marunte.

8 thoughts on “Alegerea mobilierului, cea mai dificile parte din decorarea casei

  1. Am fost impresionat de detaliile oferite despre adaptarile pe care unele specii le fac pentru a supravietui in conditiile climatice extreme. Este necesar sa constientizam cat de fragile sunt aceste echilibre si sa luam masuri pentru a proteja mediul inconjurator.

  2. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra impactului schimbarilor climatice asupra biodiversitatii, subliniind importanta protejarii ecosistemelor fragile. Este impresionant cum autorul aduce in discutie studii si cercetari recente pentru a sustine argumentele prezentate.

  3. Mi-a placut modul in care autorul a adus argumente solide pentru sustinerea punctului sau de vedere. Am gasit informatiile prezentate foarte relevante si bine documentate, ceea ce m-a convins de validitatea lor. Articolul m-a determinat sa reflectez asupra subiectului discutat si sa imi formez o opinie proprie.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva ampla asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa explice conceptele intr-un mod clar si accesibil, facandu-l usor de inteles pentru cititori. De asemenea, apreciez modul in care sunt prezentate exemplele practice pentru a ilustra teoria expusa.

  5. Imi place modul in care autorul a structurat articolul, facandu-l usor de urmarit si captivant pentru cititori. Aprecierea mea pentru munca depusa se reflecta in aceste cuvinte.

  6. M-am bucurat sa citesc acest articol pentru ca mi-a oferit informatii noi si interesante despre subiectul trata. Este evident ca autorul s-a documentat temeinic inainte de a scrie acest material.

  7. Felicitari pentru articolul excelent! Am fost impresionat de profunzimea analizei si de modul in care autorul a argumentat fiecare punct. Este un material care merita citit si distribuit.

  8. Articolul de pe site-ul ghebea.ro este extrem de interesant si informativ. Autorul a reusit sa prezinte foarte bine subiectul abordat si sa ofere cititorilor o perspectiva clara asupra acestuia.

Comments are closed.